Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/09/26/v-kirovogradskomu-kibernetiko-tehnichnomu-koledzhi-bilshe-ne-bude-rozmischuvatis-kafe-v-jakomu-prodavali-spirtne.htm
новини, 26 вересня 2017

В Кіровоградському кібернетико-технічному коледжі більше не буде розміщуватись кафе, в якому продавали спиртне

Прокуратура вкотре у судовому порядку відстояла свою позицію щодо неправомірності використання приміщення коледжу для розміщення кафе


Прокуратура Кіровоградської області в черговий раз довела беззаперечність своєї правової позиції в Дніпропетровському апеляційному господарському суді щодо неправомірності використання 320 кв м Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу для розміщення кафе, де продавали алкогольні напої - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Відповідно до рішення господарського суду скаргу відповідача залишено без задоволення, а рішення Кіровоградського господарського суду, яким задоволено позов ювенального прокурора про повернення майна законному власника, - без змін.


Реальне виконання вказаного рішення суду на контролі прокуратури.


Нагадаємо, вказане приміщення у листопаді 2016 року за прокурорського втручання було повернуто з протиправного користування. Проте, Кіровоградська міська рада повторно надала його в оренду з тими самими підставами для використання. Тож прокуратура вкотре звернулась до суду. Господарським судом Кіровоградської області було підтверджено обґрунтованість позиції ювенальних прокурорів.



1958Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: