Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/09/21/vid-platnikiv-kirovogradschini-nadiishlo-ponad-9-mln-grn-aktsiznogo-podatku-z-rozdribnoi-torgivli.htm
новини, 21 вересня 2017

Від платників Кіровоградщини надійшло понад 9 млн грн акцизного податку з роздрібної торгівлі


Протягом січня-серпня 2017 року органами ДФС в області видано                     2896 ліцензій на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами. З них 1640 – на алкогольні напої і 1256 – на тютюнові вироби. У той же час анульовано                 375 ліцензій та призупинено 189, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


За видачу та подовження таких ліцензій до місцевих бюджетів надійшло 9,2 млн. гривень, у тому числі лише за серпень ц.р. – понад 1 мільйон гривень. 


«Зібрані кошти від роздрібного продажу підакцизних товарів йдуть на покращення інфраструктури області», - зазначив в.о. начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Сергій Тертичний.


Посадовець також звернув увагу на необхідність дотримання законодавства щодо продажу такої продукції, зокрема і неповнолітнім. Так, з початку цього року анульовано три ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями за порушення вимог щодо заборони продажу алкогольних напоїв особам, які не досягли 18 років.



1431Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: