Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/09/21/u-zhiteliv-maloviskivskogo-raionu-politseiski-vijavili-zbroju-ta-boepripasi-foto-.htm
новини, 21 вересня 2017

У жителів Маловисківського району поліцейські виявили зброю та боєприпаси (ФОТО)


Один із чоловіків зберігав удома «збройний арсенал», який начебто знайшов і не встиг здати до правоохоронних органів, інший – гранату, походження якої працівники поліції нині встановлюють.


До Маловисківського відділу поліції надійшла інформація про те, що житель одного з сіл району незаконно зберігає вогнепальну зброю.


Під час проведення обшуку в домоволодінні чоловіка поліцейські виявили і вилучили предмети, схожі на набої калібру 7,62 та 12 мм, у кількості 94 штук, мисливську рушницю, 4 ножі та револьвер.


Як пояснив власник домоволодіння, він буквально декілька днів тому знайшов «арсенал» на березі річки неподалік села та «не встиг здати до поліції».


А в Онуфріївському районі, у рамках розслідування кримінального провадження, поліцейські провели санкціонований обшук житлового будинку 30-річного чоловіка. У результаті виявили предмети, схожі на гранату Ф-1, запал до гранати та патрон до автоматичної зброї калібру 5,45 мм, які господар зберігав у шафі.


Вилучене направлено на дослідження.


За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї, бойових припасів або вибухових пристроїв). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років, повідомляє Маловисківський відділ та Онуфріївське відділення поліції Кіровоградської області.


     


1432Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: