Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/09/21/u-kropivnitskomu-vipusknikam-dopomagajut-obirati-profesiine-maibutne-foto-.htm
новини, 21 вересня 2017

У Кропивницькому випускникам допомагають обирати професійне майбутнє (ФОТО)


З метою надання допомоги молоді правильно обрати майбутню професію  Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості системно організовує для школярів різнопланові профорієнтаційні заходи. 


Наприклад, нещодавно у міськрайонному центрі зайнятості для випускників  загальноосвітнього навчального  закладу №16 м. Кропивницький відбулася презентація навчальних  закладів.


За допомогою відеоматеріалів та цікавих розповідей молодим людям були представлені навчальні заклади: Кіровоградський інститут розвитку людини, Центральноукраїнський юридичний коледж, ДВНЗ «Кіровоградський будівельний коледж», Кропивницький  коледж та інститут приватного вищого навчального закладу «Університет сучасних знань», ін. 


Презентовано спеціальності та професії, які можна здобути у вищезазначених закладах, порядок вступу та терміни навчання, організацію студентського дозвілля, традиції, які існують у навчальних закладах, а головне – перспективу подальшого працевлаштування. 


За інформацією Я. Квас,  провідного фахівця з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, цього разу учні змогли отримати інформацію та поспілкуватись не тільки з представниками навчальних закладів, а й із головою студентської ради Кропивницького коледжу «Університет сучасних знань» В’ячеславом Кудрявцевим, який розповів про проведення культурно-масової роботи та участь у масових святкових заходах міста. 


Від Кіровоградського будівельного коледжу виступив викладач англійської мови представник «Корпусу миру» J. Gannon, який розповів про можливості отримання знань європейського рівня в навчальному закладі.


На завершення заходу фахівці міськрайонного центру зайнятості акцентували увагу молоді на важливості осмисленого вибору професії, адже замислюватися про перспективи майбутньої зайнятості потрібно ще в школі.


Слід зазначити, що презентація навчальних закладів – одна з найефективніших форм ознайомлення старшокласників із навчальними закладами. Це пояснюється тим, що жодні різноманітні довідкові видання та офіційні сайти навчальних закладів не зможуть представити їх так, як би це зробили безпосередньо його представники під час спілкування з майбутніми абітурієнтами.


 


1544Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: