Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/09/21/eks-golova-kirovogradskoi-oda-rozgljadae-mozhlivist-piti-po-mazhoritartsi-v-oblasti.htm
новини, 21 вересня 2017

Екс-голова Кіровоградської ОДА розглядає можливість піти по мажоритарці в області


Сьогодні, 21 вересня, у Прес-клубі Кропивницького відбулась прес-конференція представників політичної партії «ОСНОВА» Андрія Ніколаєнка, голови партії та Сергія Тарути, засновника партії, народного депутата України. Очільники партії під час конференції представили керівника обласного осередку партії «Основа» Людмилу Салоїд.


На запитання журналіста сайту «Кіровоград24», чи планує Андрій Ніколаєнко йти по мажоритарці в області на наступних парламентських виборах, Андрій Іванович відповів, що не виключає такої можливості.


Зокрема, він зазначив: «Окрім політичної діяльності, останні три роки, після того, як залишив державну службу, я займаюсь бізнесом, що пов’язаний з Кіровоградщиною. Я є головою ради директорів компанії «Велта». Ця компанія має плани розвитку на Кіровоградщині по будівництву, по створенню нових робочих місць і великому інвестуванню. Взагалі-то я є противником мажоритарної системи виборів. І вважаю, що має бути інша система, що не дозволятиме маніпулювати голосами виборців за гречку чи в будь який інший спосіб, як це зараз відбувається на мажоритарному рівні. При цьому, треба подумати, яким має бути діалог виборців з депутатами. Але, у випадку, якщо мажоритарка збережеться і вибори відбудуться по існуючому закону, що не є добре для України, вірогідність мого висування на Кіровоградщині по мажоритарному округу дуже висока».


Відео прес-конференції можна подивитися на сторінці «Кіровоград24» в мережі фейсбук.


3022Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: