Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/08/23/v-oleksandrivtsi-vidbulasja-oblasna-spartakiada-sered-komand-derzhavnih-sluzhbovtsiv.htm
новини, 23 серпня 2017

В Олександрівці відбулася обласна спартакіада серед команд державних службовців


В Олександрівці на стадіоні ім. Миколи Шишки відбулася Х обласна спартакіада серед команд державних службовців. Участь у ній взяли 11 команд, які змагалися у 5-ти видах спорту: шахи, шашки, теніс, міні-футбол та волейбол, повідомляє Олександрівська райдержадміністрація.


На урочистому відкритті спартакіади присутніх привітали заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Уляна Соколенко, голова Олександрівської райдержадміністрації Ольга Борота, голова обласної організації ФСТ "Спартак" Олексій Коваленко.


Кожна з команд учасниць гарно показала себе у різних видах спорту. Але за загальнокомандними результатами у підсумку третє місце посіла команда з Долинського району, друге – з Онуфріївського, а перше місце поділили між собою команди з Олександрівського та Олександрійського районів.


Нагороди та призи переможцям змагань вручили голова райдержадміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко.



1880Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: