Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/08/23/v-odnogo-z-zhiteliv-svitlovodska-pratsivniki-politsii-vijavili-marihuanu-v-inshogo-opii.htm
новини, 23 серпня 2017

В одного з жителів Світловодська працівники поліції виявили марихуану, в іншого – опій


Поліцейські викрили чоловіків у зберіганні наркотичних засобів. В одного з жителів Світловодська працівники поліції виявили марихуану, в іншого – опій. Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність.


До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з районів міста знаходяться особи, що поводяться підозріло.


Під час перевірки вказаної інформації поліцейські зупинили 35-річного чоловіка, у якого виявили та вилучили подрібнену суміш рослинного походження, схожу на марихуану.


Згодом іншого жителя міста, раніше судимого за наркозлочини працівники поліції також викрили у зберіганні наркотичного засобу. У 47-річного чоловіка виявили два шприци з рідиною коричневого кольору, схожою на опій ацетильований.


За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до 3 років позбавлення волі, повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.


1606Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: