Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/08/23/u-svjata-na-kirovogradschini-pravoporjadok-zabezpechuvatimut-ponad-pivtisjachi-politseiskih.htm
новини, 23 серпня 2017

У свята на Кіровоградщині правопорядок забезпечуватимуть понад півтисячі поліцейських


У зв’язку з проведенням заходів із нагоди Дня Державного Прапора та 26-ї річниці Незалежності України, працівники поліції посилять охорону публічного порядку, повідомляє управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області. 


23 серпня святкові заходи відбудуться у 27 населених пунктах області за участі понад 6 тисяч громадян. Більше 230 поліцейських буде задіяно до забезпечення правопорядку.


У четвер, 24 серпня, на території Кіровоградщини заплановано проведення 37 заходів у 19 населених пунктах, у яких візьмуть участь майже 17 тисяч громадян. Понад 330 працівників поліції слідкуватимуть за дотриманням публічного порядку.


Поліцейські звертаються до жителів та гостей області з проханням поводитися ввічливо, з повагою ставитися один до одного та не допускати будь-яких порушень.


Якщо ви помітили залишені без нагляду речі, підозрілі предмети чи осіб, поведінка яких викликає підозру щодо можливого вчинення ними протиправних дій, негайно інформуйте про це органи поліції за номером «102».



1750Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: