Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/08/12/shema-ruhu-troleibusiv-1-u-kropivnitskomu-timchasovo-zminena-na-marshruti-vedutsja-avariino-vidnovljuvalni-roboti.htm
новини, 12 серпня 2017

Схема руху тролейбусів №1 у Кропивницькому тимчасово змінена: на маршруті ведуться аварійно – відновлювальні роботи


У зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт по вулиці Євгена Чикаленка (колишня вулиця Мєдведєва, біля ПАТ «Червона Зірка»), пов’язаних із заміною мереж теплопостачання, рух тролейбусного маршруту № 1 «101-й мікрорайон – Лісопаркова» з 11 серпня 2017 року буде змінений, повідомляється на сайті міської ради. 


У напрямку руху від 101-го мікрорайону маршрут пролягатиме по вулиці Євгена Тельнова, Соборній, Великій Перспективній (без заїзду на мікрорайон Ковалівка). У зворотному напрямку маршрут буде курсувати за традиційною схемою через вулицю Євгена Чикаленка, провулок Училищний, мікрорайон Ковалівка.


Про дату відновлення роботи вищевказаного маршруту по затвердженій схемі буде повідомлено додатково.


У разі виникнення питань щодо роботи міського електротранспорту рекомендуємо звертатися до чергового диспетчера за телефоном: 095 726 09 39. Управління розвитку транспорту та зв’язку приносить вибачення за тимчасові незручності.


2373Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: