Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 липня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/07/25/radio-marafon-rozmaittja-startuvatime-iz-kropivnitskogo.htm
новини, 25 липня 2017

Радіо Марафон Розмаїття стартуватиме із Кропивницького

Громадська організація «Прес-клуб реформ» спільно із партнерами у Кіровоградській, Житомирській та Херсонській областях, розпочинає проект, що має назву «Радіо Марафон Розмаїття» за підтримки Фонду Чорноморського Співробітництва на кошти Фонду Маршала "Німеччина - США".

Проект присвячений проблемі недискримінації, яка стосується найуразливішої цільової групи в сучасному українському суспільстві – внутрішньо переміщених осіб. Ми піднімемо національні та місцеві дискурси щодо термінових дій, необхідних у програмах запобігання конфліктам між вимушеними біженцями та приймаючою громадою, - розповідає керівниця проекту Вікторія Талашкевич.

За її словами, проект покращить рівень обізнаності українців у містах та віддалених та сільських районах, щоб запобігти випадкам ненависті та маргіналізації внутрішньо переміщених осіб, завдяки партнерству із "Громадським радіо", у більш ніж шести десятках міст України.

2869Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: