Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 липня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/07/25/koordinatsiina-narada-kerivnikiv-pravoohoronnih-organiv-vidbulas-u-znam-janskii-mistsevii-prokuraturi.htm
новини, 25 липня 2017

Координаційна нарада керівників правоохоронних органів відбулась у Знам’янській місцевій прокуратурі


Керівники правоохоронних органів у межах територіальної юрисдикції Знам’янської місцевої прокуратури на координаційній нараді обговорили стан протидії злочинності, корупції, профілактика правопорушень у першому півріччі 2017 року, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Захід відбувся під головуванням керівника Знам’янської місцевої прокуратури  Станіслава Когатька за участі начальників територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції та Управління Служби безпеки України в області, керівників органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.


Проаналізувавши стан протидії правоохоронним органам вказано на окремі негативні тенденції у їх роботі щодо запобігання вчинення кримінальних правопорушень, у динаміці окремих категорій кримінальних правопорушень та в стані ефективності боротьби зі злочинністю та корупцією, які потребують невідкладного реагування.


За результатами проведення координаційної наради керівниками правоохоронних органів узгоджено відповідні заходи на ІІ півріччя 2017 року. Питання, яким приділятиметься увага залишаються боротьба зі злочинністю та корупцією, удосконалення взаємодії правоохоронних органів, додержання конституційних прав громадян у кримінальному провадженні, забезпечення належного процесуального керівництва, захист інтересів держави у суді. 



1341Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: