Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 липня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/07/25/dlja-rjatuvalnikiv-ta-pidporjadkovanih-pidrozdiliv-ogolosheno-signal-zbir-avarija-foto-.htm
новини, 25 липня 2017

Для рятувальників та підпорядкованих підрозділів оголошено сигнал «Збір-аварія» (ФОТО)


У зв’язку з проведенням на території Кіровоградської області масштабних командно-штабних навчань сил цивільного захисту області, з метою перевірки готовності особового складу до виконання завдань за призначенням у мирний час та в особливий період 25 липня для пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Кіровоградській області був оголошений сигнал «Збір-аварія», повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Особовий склад пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС в області прибув на місце дислокації для перевірки. Відповідно до нормативних вимог було перевірено наявність особового складу, зовнішній вигляд рятувальників, укомплектування «тривожних валіз». Огляд проводився за участі заступника начальника відділу – начальника чергової зміни відділу оперативно-чергової служби та готовності пунктів управління Департаменту реагування на надзвичайні ситуації, посередника з питань забезпечення проведення практичних заходів навчання, посередника при Управлінні ДСНС України у Кіровоградській області Сергія Кудіна.


За висновком Сергія Кудіна, особовий склад Управління та підпорядкованих підрозділів готовий до виконання своїх посадових обов’язків та здатний оперативно прибути на визначене місце у визначений час.


     



1461Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: