Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 липня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/07/14/v-oblasnomu-tsentri-zainjatosti-obgovorili-organizatsiju-sotsialnoi-ta-profesiinoi-adaptatsii-uchasnikiv-ato.htm
новини, 14 липня 2017

В обласному центрі зайнятості обговорили організацію соціальної та професійної адаптації учасників АТО


13 липня в обласному центрі зайнятості заступник директора Богдан Стоян та начальник відділу організації профорієнтації Наталія Невідома провели робочу зустріч  з представниками департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, а також місцевих управлінь соціального захисту населення у м. Кропивницькому.

 

Основною темою зустрічі стало питання узгодження спільних дій з організації соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції. 


Розпочинаючи зустріч Б.Стоян звернув увагу присутніх на те, що набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 21 червня 201року №432, якою затверджено Порядок організації  соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції.  


Б.Стоян зазначив, що цей порядок визначає механізми організації органами виконавчої влади заходів, що  спрямовані на соціальну та професійну адаптацію, на відновлення та вдосконалення професійних навичок і умінь учасників антитерористичної операції шляхом організації професійного навчання, надання інформаційних, консультаційних та профорієнтаційних послуг із зазначених питань, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці та ін. 


У ході конструктивного діалогу учасники зустрічі поінформували про роботу, яку проводить кожна з структур з учасниками антитерористичної операції, а також послуги, які вона  надає цій категорії клієнтів.  


На завершення зустрічі його учасники внесли низку конкретних пропозицій, що спрямовані на узгодженість та планомірність діяльності соціальних служб у ході реалізації положень Порядку, державних гарантій щодо захисту прав учасників антитерористичної операції на працю, зайнятість та реалізації прав цими громадян на соціальний захист.



2159Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: