Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 липня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/07/07/na-kirovogradschini-zareestrovano-18-7-tis-vakansii-scho-maizhe-na-1-6-tis-bilshe-nizh-minulorich.htm
новини, 7 липня 2017

На Кіровоградщині зареєстровано 18,7 тис вакансій, що майже на 1,6 тис більше ніж минулоріч


Підбір кадрів для укомплектування потреби роботодавців, завжди був і є одним із найважливіших завдань служби зайнятості. На сьогоднішній час на ринку праці Кіровоградської області зафіксовано пожвавлення активності роботодавців щодо надання вакансій до служби зайнятості, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості.


З початку року станом на 7 липня 2017 року в Кіровоградській обласній службі зайнятості було зареєстровано 18,7 тисяч вакансій, що майже на 1,6 тис. вакансій більше, ніж у аналогічному періоді минулого року.


Зросла й кількість роботодавців, бажаючих підшукати працівників за допомогою служби зайнятості. Їх кількість проти минулого року зросла на 336 одиниць та становить понад 3,5 тис., що свідчить про те, що роботодавці згоджуються на спільні заходи зі службою зайнятості щодо укомплектування їх потреби.


Аби заохотити роботодавців до співпраці зі службою зайнятості, з ними проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота на семінарах, зустрічах, під час проведення інших масових заходів. 


Протягом січня-червня 2017 року проведено понад 900 семінарів для керівників підприємств та представників кадрових служб, де взяли участь 5,6 тис. роботодавців.



1529Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: