Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/06/23/za-minulu-dobu-na-kirovogradschini-stalos-visim-pozhezh-v-ekosistemi-foto-.htm
новини, 23 червня 2017

За минулу добу на Кіровоградщині сталось вісім пожеж в екосистемі (ФОТО)


Доба, що минула, відзначилась 8-ма випадками пожеж сухої рослинності, які виникли на території Кіровоградської області, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, тричі виїжджали на гасіння таких пожеж рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської, загалом вони приборкали загоряння трави загальною площею 3,3 поблизу с. Зелений Гай, с. Більшовик та за межами районного центру.


По одному випадку пожеж сухої рослинності виникло в Онуфріївському (с. Куцеволівка), Олександрійському (с. Приютівка), Маловисківському (с. Березівка), Світловодському (с. Велика Андрусівка) районах та в м. Новоукраїнці. 


Шановні громадяни! Наша спільна турбота – пожежі в екосистемі, які виникають виключно з вини людини. Випадково кинутий недопалок чи необережне поводження з вогнем за годину знищить суху рослинність або сміття разом із родючим шаром ґрунту на великій площі, і одночасно загине цілий мікросвіт, на відновлення якого знадобляться роки. Не будьте байдужими, бережіть життя!


1432Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: