Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/06/23/za-klopotannja-kirovogradskoi-mistsevoi-prokuraturi-narkotorgivtsja-vzjato-pid-vartu.htm
новини, 23 червня 2017

За клопотання Кіровоградської місцевої прокуратури наркоторгівця взято під варту


Кіровоградська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні у кримінальному провадженні про вчинення 32-річним кропивничанином тяжкого злочину, пов’язаного із незаконним придбанням, зберіганням та збутом наркотичних засобів.


Раніше неодноразово судимого чоловіка затримано співробітниками поліції 8 червня 2017 року під час збуту наркотичної сировини, яка відповідно до висновку судово-хімічної експертизи містить наркотичний засіб, обіг якого обмежено – метадон.


На даний час, в рамках слідства мешканцю обласного центру оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України, й обрано щодо нього запобіжний захід у виді тримання під вартою.


У провадженні триває досудове розслідування. Призначено низку експертиз, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.          


1133Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: