Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/06/23/u-znam-janskomu-raioni-rjatuvalniki-poperedzhajut-pro-pozhezhnu-nebezpeku.htm
новини, 23 червня 2017

У Знам’янському районі рятувальники попереджають про пожежну небезпеку


Суха й спекотна погода, що встановилась на території області, значною мірою підвищує ймовірність виникнення пожеж. У зв’язку з цим працівники Служби порятунку активізували інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


22 червня фахівці обласного управління ДСНС спільно з працівниками Знам’янського районного відділу У ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання у житловому секторі міста Знам’янки. Зокрема нагадали мешканцям райцентру правила пожежної безпеки у побуті та на відкритій місцевості, у лісі (оскільки знам’янчани живуть поряд з перлиною лісостепу – Чорним лісом). Рятувальники детально зупинились на усіх тих негативних явищах, які є наслідками необережного поводження з вогнем та пожеж: шкода здоров’ю людини й довкіллю, нерідко – загибель людей, втрата житла, матеріальні збитки. Крім того, фахівці рятувальної справи зробили наголос на безпеці дітей, особливо дошкільнят та молодших школярів, у яких розпочались канікули і з’явилось доволі часу для небезпечних «експериментів» із сірниками, запальничками, легкозаймистими матеріалами. Рятувальники наголосили, що неприпустимо залишати дітей без нагляду на тривалий час, дозволяти користуватись побутовими електричними або газовими приладами, розпалювати багаття, а також наближатись до водойми. 


Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед жителів Знам’янки розповсюдили листівки із правилами безпеки у різних надзвичайних обставинах.


       



1123Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: