Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/06/19/pres-klub-na-kirovogradschini-protjagom-troh-dniv-isnuvatime-okrema-kraina-molodi.htm
новини, 19 червня 2017

Прес-клуб: На Кіровоградщині, протягом трьох днів існуватиме окрема країна молоді


У вівторок, 20 червня, о 14:00 в Прес-клубі Кропивницького (вул. Соборна, 1а (ТЦ «Копілка», 2-й поверх) відбудеться прес-конференція регіонального координатора проекту «Студентська республіка» Віталія Слюсаренка та Романа Череватенка - координатора суб-фестивалю «Перша леді».


Інтелектуальні розмови, цікава програма дозвілля, драйвові розваги – все це і ще значно більше чекає на кіровоградців 23-25 червня 2017р. на базі відпочинку «Динамо», що в с. Обознівка Кіровоградського р-ну. Бо там відбудеться Кіровоградський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка-2017». На учасників чекає напружена оргдіяльнісна гра на тему: «Освіта — ключовий напрямок нової індустріалізації Кіровоградщини»


Головною метою проекту є виховання поколінь здатних вільно мислити, свідомих лідерів для України як повністю суверенної держави.


Як і завжди, на «Студентській республіці» пройде політико-економічна гра, за підсумками якої студенти та молодь оберуть власного мера та представників магістрату, котрі представлятимуть область на всеукраїнському етапі.


Протягом трьох днів окрім навчання, тренінгів та політичних диспутів молодь зустрінеться з експертами з різних галузей: економіки, політики, освіти та юриспруденції. Молодь обере найгарнішу дівчину республіки, найкмітливішого юнака, талановитого фотографа, позмагається за звання найкращого футболіста та спортсмена.


Організатори запрошують приєднатися до події усіх бажаючих та почати змінювати державу вже сьогодні.


Регіональний координатор міжнародної програми «Студентська республіка» на Кіровоградщині Слюсаренко Віталій. Тел. +380 66 192 9904, e-mail: [email protected]


1495Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: