Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/06/09/ani-kutsenko-jaka-otrimala-vazhki-opiki-terminovo-potribna-krov-i-dopomoga-foto-.htm
новини, 9 червня 2017

Ані Куценко, яка отримала важкі опіки, терміново потрібна кров і допомога (ФОТО)


Дев’ятирічна Аня Куценко зі Знам’янки отримала важкі опіки 50% тіла і зараз перебуває в опіковому центрі обласної лікарні. Дівчинці уже зробили дві операції з пересадки шкіри. Попереду ще кілька оперативних втручань. Батьки благають про допомогу, пише "КП".


– Ми живемо у приватному будинку, донька гралася на вулиці і випадково підпалила своє платтячко. Вона намагалася сама загасити полум’я, а коли це їй не вдалося, побігла у двір. Поки добігла, від плаття залишилися одні бретелі, – розповідає про біду мама дівчинки – Наталя Куценко і картає себе, що за домашніми клопотами не догледіла малу.


Жінка каже, дитину одразу доставили в обласну дитячу лікарню, а потім перевезли в опіковий центр. Два дні вона була в реанімації непритомна. Зараз Аня прийшла до тями, проте не пам’ятає, як сталася біда.


– Найбільше обпечені живіт, груди, спина. Опіки третього ступеня. Їй уже зробили дві операції з пересадки шкіри на животі. Попереду ще кілька операцій. Зараз потрібна кров для переливання, ІІ група резус позитивний, – каже мама Ані і звертається до всіх небайдужих допомогти ще й фінансово.


Допомогти можна, перерахувавши гроші на карту «Приватбанку»: 4149 4978 4584 4242 (Куценко Наталя Сергіївна). Телефон: (099) 948-94-79.


6987Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Юрий 9 червня 2017 22:38
0
Могу сдать кровь, у меня 2+.
Відповісти
Оксана10 червня 2017 08:58
0
Можете звернутися до обласної лікарні,8поверх-відділення забору крові(на місці зорієнтуєтеся).і здати кров для дівчинки.опіковий центр розташований на базі обласної лікарні
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: