Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/26/u-znam-jantsi-vidbulasja-prezentatsija-zaliznichnih-pidpriemstv-foto-.htm
новини, 26 травня 2017

У Знам'янці відбулася презентація залізничних підприємств (ФОТО)


На базі Знам’янського професійно-технічного училища №12 фахівцями міськрайонного центру зайнятості проведено презентацію залізничних підприємств Знам'янщини, а саме: Локомотивне депо, Експлуатаційне вагонне депо, Ремонтне вагонне депо, Дистанція колії, Будівельно-монтажний поїзд.


Під час заходу зазначалося, що залізничний транспорт України є провідною галуззю в дорожньо-транспортному комплексі країни, який забезпечує 82% вантажних і майже 50% пасажирських перевезень, здійснюваних всіма видами транспорту.


Як повідомила В. Саржевська, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янського міськрайонного центру зайнятості, представники роботодавців ознайомили присутніх з історією створення Знам'янських залізничних мереж. Йшлося про те, що керівництвом підприємств вживаються заходи, спрямовані на підвищення рівня життя залізничників, створення умов для роботи та повноцінного відпочинку. Зокрема, серед основних соціальних гарантій: безкоштовна медична допомога залізничникам і членам їх сімей; обов'язкові медичні обстеження працівників, проведення профілактичних та оздоровчих заходів. 


Також поінформували й про вакансії, актуальні на ринку праці, серед яких: слюсар з ремонту рухомого складу, електрогазозварник, слюсар-електромонтажник, машиніст поїзда, помічник машиніста,  муляр, монтер колії. Ознайомилися присутні й з умовами праці та її оплати.


В результаті індивідуальних бесід, що відбулися з роботодавцями в рамках заходу, 25 студентів зацікавилися роботою у Локомотивному Депо. Вони отримали необхідну інформацію щодо можливості працевлаштування на зазначеному підприємстві по закінченню навчального закладу.


Загалом захід відвідало більше 150 студентів училища.




1679Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: