Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/26/platniki-kropivnitskoi-podatkovoi-pidtrimali-armiju-bilsh-nizh-na-30-mln-grn.htm
новини, 26 травня 2017

Платники Кропивницької податкової підтримали армію більш, ніж на 30 млн грн


З початку року платниками Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області до Державного бюджету надійшло 32,3млн.грн. військового збору, що становить 97,9відс. прогнозного показника. Порівняно з минулорічним періодом надходження військового збору зросли на 5,6млн грн., серед основних чинників позитивної динаміки сплати військового збору – зростання фонду оплати праці, результати заходів щодо легалізації найманих працівників, адже, як відомо, військовий збір сплачується з легальних доходів. - повідомила начальник відділу координації бюджетного процесу Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Кофанова.


Нагадаємо, що військовим збором оподатковуються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Ставка військового збору складає 1,5 відсотка від об'єкту оподаткування, повідомляє Кропивницька ОДПІ.


1118Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: