Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/25/u-kropivnitskomu-mitinguvali-fermeri-ta-zhiteli-gurtozhitkiv-foto-.htm
новини, 25 травня 2017

У Кропивницькому мітингували фермери та жителі гуртожитків (ФОТО)


Сьогодні, 25 травня, на площі Героїв Майдану Кропивницького, відбулося 2 мітинги: мітинг представників фермерських господарств різних районів Кіровоградщини та мітинг жителів  гуртожитків.

 

Приблизно 50 мешканців гуртожитків вимагали права на приватизацію житла і приблизно 200 представників фермерських господарств зібралися для того, щоб представити підготовлену ними резолюцію, у яку  були внесені пропозиції законодавчих змін для недопущення рейдерських захоплень сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та продукції, що вони виробляють.


За словами Івана Андрійчука, координатора мітингу фермерів, підготовлену резолюцію вони планують віднести секретарю голови обласної державної адміністрації.


Слід зазначити, що приблизно сто поліцейських під час мітингу забезпечували охорону правопорядку. О 10 годині ранку до поліції надійшло повідомлення про замінування площі Героїв Майдану. Однак, згодом інформація не підтвердилася. 


             


2767Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: