Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/23/v-tsentri-kropivnitskogo-zupinili-avtomobili-z-ozbroenimi-ljudmi-foto-.htm
новини, 23 травня 2017

В центрі Кропивницького зупинили автомобілі з озброєними людьми (ФОТО)


На Кіровоградщині працівниками поліції зупинено транспортні засоби, в яких перебували громадяни зі зброєю. За попередньої інформацією усі тринадцятеро осіб, віком від 23 до 38 років, мешканці Київщини. Під час огляду багажних відділень, в них було виявлено 7 предметів, зовні схожих на гладкоствольні рушниці, нарізну зброю та засіб для відстрілу гумових куль, а також близько 200 набоїв до них.


Оперативну інформацію про те, що до обласного центру на трьох автомобілях прибули невідомі особи, оперативники отримали близько другої години ночі. У ході перевірки, інформація знайшла своє підтвердження. Вже за годину працівниками карного розшуку, патрульної поліції та спецпризначенців КОРДу транспортні засоби було зупинено в центрі Кропивницького.


За матеріалами УКР ГУНП Кіровоградської області, нині громадян доправлено до Кропивницького відділу поліції, де вони дають пояснення, куди саме їхали зі зброєю. Також перевіряється їх причетність до скоєння кримінальних правопорушень.


 



7455Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: