Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/12/kropivnitski-shkoljari-zavitali-u-gosti-do-politseiskih-foto-.htm
новини, 12 травня 2017

Кропивницькі школярі завітали у гості до поліцейських (ФОТО)


На Кіровоградщині тривають профілактичні заходи загальнодержавного Тижня безпеки дорожнього руху. Працівники поліції проводять роз’яснювальну роботу серед різних вікових категорій його учасників, у тому числі – і наймолодших, повідомляє відділ профілактики дорожньо-транспортного травматизму, аналізу та планування управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


Сьогодні до відділу забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області завітали учні четвертих класів загальноосвітньої школи №14. Школярі ознайомилися з експозицією музейної кімнати історії розвитку та становлення правоохоронних структур, котрі забезпечували безпеку дорожнього руху на шляхах Кіровоградщини в минулому та на початку нинішнього століть.


Із величезним захватом діти знайомилися із роботою поліцейських роти реагування патрульної поліції «з середини». Мали нагоду посидіти у патрульному авто та побувати у службових кабінетах. Багато хлопчиків навіть визначилися з подальшим вибором професії після спілкування зі справжніми поліцейськими. Та «по секрету» сказали, що захоплюються службою у поліції та у майбутньому мріють боротися з правопорушниками на дорогах.


На завершення відвідин діти побували на майданчику для тимчасового зберігання транспортних засобів. Серед понівечених унаслідок аварій машин юні гості одразу посерйознішали та з переживаннями слухали розповіді поліцейських про причини виникнення і скоєння на автошляхах надзвичайних подій – дорожньо-транспортних пригод. Після побаченого та почутого школярі запевнили правоохоронців у розумінні того, що порушення Правил дорожнього руху у будь-якому випадку призводить до сумних наслідків. А тому пообіцяли, що не лише самі ніколи не порушуватимуть дисципліну на дорозі, а й застерігатимуть від таких намірів інших: рідних, знайомих і друзів.


   



2369Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: