Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/03/miska-vlada-utaemnichila-informatsiju-pro-konkurs-na-kerivnika-miskoi-arhitekturno-budivelnoi-inspektsii.htm
новини, 3 травня 2017

Міська влада «утаємничила» інформацію про конкурс на керівника міської архітектурно-будівельної інспекції


Як стало відомо сайту «Кіровоград24», завтра о 10 годині, в 215 кімнаті, в приміщенні Кіровоградського міськвиконкому відбудеться відкритий конкурс на заміщення вакантної посади начальника Державної архітектурно-будівельної інспекції міста Кропивницького.  


Проте, інформації про цей конкурс ви не знайдете на офіційному сайті Кіровоградської міської ради, ні в розділі «Розпорядження міського голови», який оголошує цей конкурс, ні в розділі «Вакансії» на сторінці відділу з питань кадрової роботи. 


В самому ж відділі, на наше пряме запитання про цей конкурс, нам нічого так і не відповіли. Про його місце та час проведення нам вдалося дізнатися від одного з учасників конкурсу. 


За нашою інформацією, до конкурсу допущено двох осіб: депутата Кіровоградської міської ради (фракція «БПП-Солідарність), юриста Юрія Деркаченка та колишнього головного спеціаліста управління капітального будівництва КМР Андрія Сліпченка. 


Нагадаємо, що Юрій Деркаченко до січня поточного року очолював «земельну» комісію міськради, яка після його переобрання, фактично, не може зібратися, а його конкурент, Андрій Сліпченко, працював під керівництвом депутата міської ради від «Нашого краю» Віктора Ксеніча. Та й сам був кандидатом в депутати від цієї політичної сили. 


4081Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

гость 3 травень 2017 17:02
0
тот баран, что проходит сейчас стажировку и будет начальником. Олух полнейший, компетенции ноль!!!
Відповісти
Нижникова 4 травень 2017 08:36
0
может и баран, но человек хороший
Відповісти
яя 4 травень 2017 11:35
0
Парадокс: БАРАН і хороша людина???
Відповісти
пергидроль 4 травень 2017 09:00
0
партія регіонів потихеньку повертає собі місто у власність
Відповісти
некто 4 травень 2017 14:08
0
так кто главный претендент?
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: