Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 квітня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/04/26/do-konkursnogo-vidboru-dopuscheno-67-regionalnih-proektiv-dlja-finansuvannja-iz-derzhavnogo-fondu-regionalnogo-rozvitku.htm
новини, 26 квітня 2017

До конкурсного відбору допущено 67 регіональних проектів для фінансування із Державного фонду регіонального розвитку


Під керівництвом першого заступника голови Кіровоградської ОДА Сергія Коваленка відбулося чергове засідання обласної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. 


- На фінансування у 2018 році за рахунок коштів ДФРР до обласної комісії подано 81 інвестиційний проект, - повідомив перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко. З цього переліку відхилено 14 проектів через невідповідність вимогам наказу Мінрегіону України від 24 квітня 2015 року (зі змінами). 


Таким чином, обласною комісією відібрано 67 інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за кошти ДФРР, які допущено до подальшого оцінювання. Разом із тим, у рамках чинного законодавства цей перелік може бути доповнений до 1 травня. Це останній термін подачі регіональних проектів місцевими органами виконавчої влади на погодження до профільного Міністерства.


1310Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: