Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 квітня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/04/26/do-dnja-pam-jati-i-primirennja-vidbudetsja-zahid-svitla-pam-jat-vam-geroi-zemljaki-.htm
новини, 26 квітня 2017

До Дня пам’яті і примирення відбудеться захід «Світла пам’ять вам, герої-земляки»


27 квітня у Кіровоградському інституті розвитку людини  вищого навчального закладу університету «Україна» відбудеться  захід, присвячений пам’яті героїв, які ціною власних життів виборювали право нашого народу жити під мирним небом на вільній землі.


Цей захід підготовлено спільно відділом обласного краєзнавчого музею – меморіальним музеєм М.Л.Кропивницького та колективом Кіровоградської музичної школи №1 ім. Г.Г.Нейгауза.


З словом про грозові роки в житті Батьківщини, подвиг воїнів-земляків у ІІ Світовій війні виступить завідувач меморіальним музеєм М.Л.Кропивницького Галицький М.О.


Тож, у художній частині глядачів чекає насичена програма за участю викладачів і учнів музичної школи. У їхньому виконанні звучатимуть твори з скарбниці загальнолюдського надбання, пісні і мелодії України, попурі на теми пісень воєнних років тощо.


Захід у КІРоЛ ВНЗ «Україна» має стати виявом поваги і вдячності до полеглих і живих героїв, учасників ІІ Світової війни, які захистили землю від нацизму.


Початок заходу о 12 год. 00 хв.


Адреса: площа Дружби народів, 8, Кіровоградський інститут розвитку людини ВНЗ університету «Україна».


Телефон для довідок : (0522) 22-14-79.


1016Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: