Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 квітня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/04/21/rjatuvalniki-nadali-dopomogu-po-buksiruvannju-chotiroh-avtomobiliv-ta-avtobusa-foto-.htm
новини, 21 квітня 2017

Рятувальники надали допомогу по буксируванню чотирьох автомобілів та автобуса (ФОТО)


21 квітня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області допомогли водіям 4 легкових автомобілів та пасажирського автобуса вибратись із ускладнених ділянок доріг, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, о 4:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автошляху між с. Витязівка та Миколо Бабанка Бобринецького району легковий автомобіль «ВАЗ 2105» та рейсовий автобус «Богдан», у якому перебували 10 пасажирів, потрапили на ускладнену частину дороги та не можуть вибратись самостійно. Рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринця відбуксирували автомобіль та автобус на безпечну ділянку шляху.


О 7:30 рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки виїжджали для надання допомоги водію автомобіля «ВАЗ 2108», який застряг на бездоріжжі поблизу с. Гнатівка Добровеличківського району.


Рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Благовіщенського о 9:12 надали допомогу двом легковим автомобілям «ВАЗ», які з’їхали у кювет та не могли самостійно вибратись на дорогу поблизу с. Йосипівка Благовіщенського району.



   



1211Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: