Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/28/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-posadili-dereva-foto-.htm
новини, 28 березня 2017

У Кропивницькому рятувальники посадили дерева (ФОТО)


28 березня у м. Кропивницький в рамках Тижня з благоустрою відбулась висадка зелених насаджень на території пологового будинку №1, який нещодавно капітально відремонтовано. Новий сучасний фасад будівлі вимагав оновлення прилеглих ділянок на подвір’ї. За ініціативи міської влади організовано акцію по озелененню місця, де щодня народжують маленькі громадяни нашого міста, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Пліч-о-пліч під час обідньої перерви висаджували молоді хвойні дерева замість викорчуваних старих міський голова Андрій Райкович, посадовці міської ради, рятувальники та поліцейські Кропивницького. Зокрема Управління ДСНС в області представили начальник Управління Віталій Миронюк та його перший заступник Олексій Родіонов разом із особовим складом 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.


Віталій Григорович висловив побажання, аби щойно насаджені дерева милували око пацієнток та персоналу медичного закладу, і сподівання, що серед новонароджених, можливо, будуть і майбутні рятувальники та поліцейські.


Персонал пологового будинку подякував за такий еко-подарунок та пообіцяв пильно доглядати за молодими деревцями, неначе за новонародженими дітьми.


   



2797Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

rockclassic28 березня 2017 16:31
0
Адміни, ви напевно мали на увазі "де щодня народжуютьСЯ маленькі громадяни"
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: