Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/16/manipuljatsija-vid-miskoi-vladi-tarif-nibi-vidminili-ale-ne-vidminili.htm
новини, 16 березня 2017

Маніпуляція від міської влади: тариф ніби відмінили, але не відмінили


Вчора, на сесійному засіданні Кіровоградської міської ради, було прийнято рішення по відміну рішення міського виконавчого комітету про підвищення тарифу на проїзд в міському пасажирському транспорті до 4,5 грн. Цікаво, що, за відміну підвищення тарифу, на сесії голосували міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов, які до цього, на засіданні виконкому, підтримали підвищення тарифу. 


Після прийнятого сесійного рішення, міський голова сам заявив, що це рішення є політичним і, фактично, не несе ніяких правових наслідків. 


Керівник профільного транспортного управління міськвиконкому прокоментував, що для того, щоб тариф повернути до старих значень, необхідно, щоб перевізники самі на це погодилися, або міська рада має відстояти своє рішення у судовому порядку. Тому, ближчим часом, ніякого зниження вартості проїзду очікувати містянам не варто.  


4455Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: