Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/06/banda-bilih-leviv-nepovnolitni-kohanki-pravoohorontsiv-pratsjuvali-nazhivkoju-dlja-pedofiliv-video-.htm
новини, 6 березня 2017

Банда «Білих левів»: Неповнолітні коханки правоохоронців працювали наживкою для педофілів (ВІДЕО)


У Кропивницькому останній тиждень на слуху гучне затримання членів угруповання «Білі леви». Їх підозрюють у розбійних нападах, жорстоких побиттях і пограбуванні. Учасники банди – майже діти, але очолюють їх правоохоронці. Якщо точніше – співрoбітники слідчoгo ізолятора. За допомогою підставної юної дівчини вони знайомилися в соцмережах із чоловіками та призначали зустріч у безлюдному місці. Однак, замість дівчини на побачення приходили з десяток молодиків у масках. Вони нещадно били свою жертву, знімали це все на відео і викладали в інтернет, пишуть "Надзвичайні новини".

 

У «Білих левів» є своя назва, емблема і сторінки у соцмережах. Туди вони і викладали відео, на кадрах яких – покарання потенційних педофілів.


Свої обличчя юнаки ховають а масками. Кажуть, організація існує вже 5 років. Про неї очевидно знали й правоохоронці. Адже торік «леви» навіть були героями ток-шоу на обласному телебаченні.


Вони вважають себе народними месниками. Розповідають, що створюють сторінки в соцмережі від імені неповнолітніх дівчат чи хлопців і... чекають. Їм мають написати педофіли. На призначену зустріч ідуть всією компанією та фільмують так зване «спілкування».


«Вони зустрічаються, розмовляють. Дівчинка намагається ще на місці відмовити. Коли вже «ні, ми йдемо до тебе» - вони йдуть до певного місця, ми відразу не налітаємо, не б'ємо, нічого. Ми підходимо, намагаємося поговорити. Якщо вже починається опір – тоді так, бувають такі випадки, що і б'ємо», - розповів один із членів угруповання у ток-шоу «Ми» на каналі «Кіровоград».


Їм довго це дозволяли. Однак, чомусь саме минулого тижня учасників угрупування затримали працівники СБУ та прокуратури. На гарячому, під час чергової, так би мовити, виховної роботи із так званим педофілом.


У прокуратурі кажуть: слідкували за угрупованням протягом кількох останніх місяців. Правоохоронці запевняють: діяльність «Білих левів» вже давно вийшла за межі профілактики. Окрім знущань і принижень, банда ще й вимагала гроші у своїх жертв за нерозміщення їхнього відео в інтернеті. Тобто – банально шантажували.


Продовження читайте тут.


8905Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: