Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/08/tsentr-zhurnalistskih-rozsliduvan-potsikavivsja-u-fiskalnoi-sluzhbi-jak-rozsliduetsja-sprava-pro-12-milioniv-gorbunova.htm
новини, 8 лютого 2017

Центр Журналістських Розслідувань поцікавився у фіскальної служби, як розслідується справа про 12 мільйонів Горбунова


Як вже повідомляв раніше сайт «Кіровоград24»  Державній фіскальній службі доручили перевірити сплату податків 9 народними депутатами за клопотанням Генпрокуратури.


Наразі опубліковано дев’ять рішень суду щодо дев’яти нардепів, ухвалені  за клопотанням Генпрокуратури, яка розслідує можливе ухилення нардепами від сплати податків (ч.3 ст. 212 ККУ).


У списку - Олесь Довгий, Євген Бакулін, Андрій Лозовой, Юрій Солод – чоловік Наталії Королевської, Борислав Розенблат, Андрій Рибалка, Олександр Горбунов, Віктор Романюк, Геннадій Бобов. 


Громадська ініціатива Центр Журналістських Розслідувань звернулась до голови ДЕС. України Р.М. Насірова та в.о. начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області С. В. Тертичного з проханням надати інформацію про хід розслідування ініційованого Генпрокуратурою по відношенню до народного депутата від «Народного Фронту» Олександра Горбунова:


«Наприкінці січня 2017 року в багатьох всеукраїнських та регіональних засобах масової інформації з’явилася інформація про клопотання Генеральної прокуратури України до Державної фіскальної служби України про перевірку сплати податків дев’ятьма народними депутатами України (копію публікації додаємо). Серед цих народних депутатів є і народний депутат від «Народного фронту» Олександр Горбунов, який проживає в місті Кропивницькому і який задекларував активи в еквіваленті 12 мільйонів гривень. При цьому, у ГПУ, з посиланням на дані ДФС стверджують, що Горбунов з 1998 року заробив тільки 1,2 млн. грн.


Ця інформація викликала надзвичайно широкий суспільний резонанс і масу публікацій в ЗМІ регіону та численні обговорення серед різних верств населення. З огляду на це, відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», у встановлений законами термін, просимо вас надати інформацію про хід чи результати розслідування щодо законності чи не законності володіння народним депутатом Олександром Горбуновим активів, в еквіваленті 12 млн. грн., а також відповідної сплати податків з цієї суми». 


6159Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: