Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/13/u-zhitelja-kropivnitskogo-politseiski-viluchili-marihuanu-foto-.htm
новини, 13 грудня 2016

У жителя Кропивницького поліцейські вилучили марихуану (ФОТО)


Працівники поліції отримали інформацію про те, що 36-річний мешканець обласного центру зберігає вдома наркотичні засоби, яка у ході перевірки знайшла підтвердження.


«Під час проведення 12 грудня санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка було вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – марихуану, яку направлено на дослідження», - повідомив т.в.о. начальника управління з обслуговування Вінницької, Черкаської та Кіровоградської областей Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Олександр Бершадський.




За матеріалами оперативно-пошукового відділу в Кіровоградській області управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України, за результатами експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.


Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: [email protected]. або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.


 



1729Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: