Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 листопада 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/11/01/kirovogradskii-nardep-gorbunov-zadeklaruvav-maizhe-pivmiliona-dolariv-gotivkoju-foto-.htm
новини, 1 листопада 2016

Кіровоградський нардеп Горбунов задекларував майже півмільйона доларів готівкою (ФОТО)


Вже кілька днів, як в Україні діє електронне декларування. Задекларовані статки українських чиновників відверто шокують. Кіровоградські нардепи не є виключенням. 


Так, народний депутат, обраний за партійними списками «Народного фронту» Олександр Горбунов, задекларував 470 тисяч американських доларів, які він зберігає готівкою. При тому, що заробітна плата, яку він отримав у Верховній Раді в минулому році, складає 79 тисяч 522 гривні.


Також у нардепа в оренді знаходиться земельна ділянка, площею трохи більше 500 квадратних метрів та земельна ділянка майже в 5 тисяч квадратних метрів. Обидві в місті Кропивницький. Також у  народного депутата, у стовідсотковій власності, знаходяться дві земельні ділянки в місті Кропивницький, по тисячі квадратних метрів, та дві по 450 кв м.  А також земельна ділянка в селищі Первозванівка (Кіровоградський район), площею 7 тис кв м. 


У стовідсотковій власності народного депутата у місті Кропивницький задекларовано комплекси, площею 314 кв м та 493 кв м. Крім того, у стовідсотковій власності Олександра Горбунова будинок у Кропивницькому на 170 кв м, а також він користується будинком у Кропивницькому, площею 355 кв м, власником якого є Людмила Іванівна Горбунова. Ще користується будинком у м. Кропивницький, площею 167 кв м, власником якого є Світлана Василівна Горбунова. Також, на правах оренди в Кіровоградської міської ради, в Олександра Володимировича є об’єкт незавершеного будівництва елінг, площею 581 кв м. 


Серед транспортних засобів, що належать народному депутату, три легкових автомобілі. Зокрема, престижний позашляховик TOYOTA Land Cruiser 200 та два вантажних автомобіля. 


Читайте також:


Майже гектар парку з рестораном нардепа спробують вивести за межі паркової і водозахисної зони міські депутати (ФОТО)


5084Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: