Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/08/16/brat-odnogo-z-kerivnikiv-vat-kirovogradgaz-pobudue-za-2-3-mln-grn-vugilnu-kotelnu-v-selischi-na-kirovogradschini.htm
новини, 16 серпня 2016

Брат одного з керівників ВАТ «Кіровоградгаз» побудує за 2,3 млн. грн. вугільну котельну в селищі на Кіровоградщині



Управління капітального будівництва Кіровоградської ОДА акцептувало тендерну пропозицію ТОВ «Октава-С» щодо будівництва вугільної котельні для Новопразького НВК, що в Олександрійському районі Кіровоградської області. Про це йдеться у Віснику державних закупівель. Виконати замовлення фірма обіцяє до кінця 2017 року отримавши 2,29 млн. грн.. - повідомляє сайт Прозоро


Згідно тендерної документації, проектом передбачено будівництво вугільної котельні і підведення до неї інженерних комунікацій необхідних для її роботи. Серед іншого проект містить й конкретні вимоги до окремих конструктивних елементів новобудови: «фундаменти під будівлі - стрічкові із збірних бетонних блоків, віконні блоки – металопластикові з двокамерним склопакетом, стіни надземної частини - кладка керамічної цегли повнотілого з зовнішнім утепленням, покриття – збірні залізобетонні панелі з круглими порожнечами, покрівля – сумісна рулонна».


Конкурентами ТОВ «Октава-С» на данному тендері були ТОВ «Кіровограджилстрой»  та ПП «Домострой-О».


Товариство з обмеженою відповідальністю «Кіровограджилстрой» ще наприкінці минулого року належало Ларжевському Петру Михайловичу, екс-кандидату на крісло депутати облради від БПП «Солідарність» та Бондаренко Олексію Івановичу. Однак вже зараз, за даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, власницею вище вказаної фірми є Бичехвіст Людмила Анатоліївна, котра фігурує як співвласниця ще двох «контор»: ТОВ «Данкор», все з тим же Ларжевським та ПП «Укртехгруп» з Сергієм Євгенійовичем Пріміним. Побудувати котельню ТОВ «Кіровограджилстрой» планували за 2,32 млн. грн.


Приватне підприємство «Домострой-О» належить жительці Олександрії Мартинюк Наталії Вікторівні. До тендеру, однак, фірму, котра запросила за свої послуги 2,63 млн. грн., допущено не було. Згідно протоколу засідання комітету з конкурсних торгів від 09 серпня, цінову пропозицію ПП «Домострой-О» було відхилено оскікльки: «пропозиція конкурсних торгів оформлена не у відповідності до розділу III «Підготовка пропозицій конкурсних торгів», а саме не пронумерований та не прошитий реєстр документів конкурсної пропозиції».


Потенційний переможець тендеру ТОВ «Октава-С» належить жителю Олександрії Сулімовському Євгену Валерійовичу.  Рідний брат підприємця – Андрій Сулімовський на минулих виборах так само як і Петро Ларжевський балотувався до обласної ради від БПП «Солідарність». Крім того Андрій Сулімовський є одним з керівників ВАТ «Кіровоградгаз» та власником ПП «Аіріс». Керівником фірм обох братів, і ТОВ «Октава-С» і ПП «Аіріс», в Держреєстрі значиться Мажара Світлана Миколаївна, син котрої – Дмитро Мажара є екс-депутатом Олександрійської міської ради від «Партії регіонів».


Договір на побудову вугільної котельні між ТОВ «Октава-С» та Управлінням капітального будівництва Кіровоградської ОДА має бути підписано до 9 вересня цього року.


Прозоро


3989Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: