Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/07/14/larin-zbirae-komandu-juristiv-schob-skasuvati-pereimenuvannja-kirovograda-na-kropivnitskii.htm
новини, 14 липня 2016

Ларін збирає команду юристів, щоб скасувати перейменування Кіровограда на Кропивницький



Народний депутат, екс-очільник Кіровоградщини Сергій Ларін збирає команду авторитетних юристів, які через усі можливі українські та міжнародні суди домагатимуться скасування рішення Верховної ради про перейменування Кіровограда на Кропивницький, написав він у Facebook. 


 «Без обговорення, з голосу Рада перейменувала Кіровоград на Кропивницький. Збираю команду авторитетних юристів. Будемо через усі можливі українські та міжнародні суди скасовувати це ганебне голосування. 


Крім того, вношу постанову Верховної Ради про скасування цього голосування, оскільки воно проходило з грубим порушенням регламенту. У даний момент це основне наше завдання, хоча зізнаюся, емоції просто зашкалюють. Головне зараз запустити механізм, щоб виправити цю історичну помилку і відстояти голос містян», – написав Ларін. 


Нагадаємо, сьогодні неочікувано для всіх Верховна Рада 230 голосами перейменувала Кіровоград на Кропивницький.


Як повідомлялося раніше, 18 квітня КМІС і Соціологічна група «Рейтинг» презентували результати соціологічного дослідження на тему перейменування Кіровограда.
Згідно з даними соціологів, переважна більшість населення Кіровограда – 82% – проти перейменування міста на Кропивницький.

2514Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: