Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/07/05/miskii-golova-kirovograda-doruchiv-prishvidshiti-remont-dorig-ta-vporjadkovuvati-klumbi.htm
новини, 5 липня 2016

Міський голова Кіровограда доручив пришвидшити ремонт доріг та впорядковувати клумби


Ремонт доріг у Кіровограді необхідно пришвидшити. На цьому, сьогодні, 5 липня, під час апаратної наради, наголосив міський голова Кіровограда Андрій Райкович.


За традицією на нараді найперше обговорили стан міського господарства. Андрій Райкович тим, як нині ведуться ремонти доріг – незадоволений.

 

- Мене не влаштовують такі темпи роботи! Запрошуйте сюди тих виконавців, які гальмують графіки. Будь-ласка, на сайт, у ЗМІ продовжуйте щоденно подавати свіжу інформацію, де і які роботи проводяться. Люди повинні бачити і знати, де, коли, яка вулиця чи об’єкт стають під ремонт.

 

Ще одне завдання для комунальників – не припиняти покіс трави, та впорядковувати клумби в місті.

 

- Уздовж магістральних вулиць, де цього річ ми висадили квітникові полоси, бо це ще не клумби в класичному розумінні, необхідно частіше працювати мотокосами. Знаю – важко! Однак в’їзди в місто, газони, проїзди в спальні мікрорайони, магістральні дороги повинні бути прибрані. Це стосується і територій шкіл, лікарень, магазинів. Активізувати необхідно і ремонти прибудинкових територій, дахів багатоповерхівок. Контролювати хід робіт відповідальні мають щоденно.


4886Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: