Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/15/kirovogradka-vbila-rodichku-taburetkoju.htm
новини, 15 червня 2016

Кіровоградка вбила родичку табуреткою


Працівники поліції затримали кіровоградку, яка спричинила родичці смертельні тілесні ушкодження. 45-річна місцева жителька під час сварки табуреткою завдала старшій жінці травм, що виявилися несумісними з життям. За вчинене зловмисниці загрожує до 10 років позбавлення волі.


Пригода сталася в ніч із 13 на 14 червня. На лінію «102» надійшло повідомлення від кіровоградки про те, що за місцем мешкання вона виявила родичку з численними тілесними ушкодженнями.


За вказаною адресою терміново виїхала слідчо-оперативна група. Оглянувши помешкання, правоохоронці виявили тіло 79-річної жінки. У кімнаті та зокрема на килимі лишилися плями крові.


«До приїзду поліцейських жінка намагалася приховати сліди кримінального правопорушення й вимила підлогу, ряднину та знаряддя злочину – табуретку, - розповів начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. - Зловмисницю затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання міри запобіжного заходу».


За висновками судово-медичної експертизи, смерть потерпілої настала внаслідок травми голови та крововиливу.


Правоохоронці опитали сусідів кіровоградок і з’ясували, що між родичками, які мешкали разом, раніше неодноразово виникали побутові сварки та навіть бійки.


Під час чергової сутички, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, молодша жінка схопила табуретку і завдала нею численні удари старшій в область голови та декілька ударів ногами й руками по тілу. Від побоїв потерпіла померла на місці пригоди.


Слідством за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років, повідомляє Кіровоградський відділ поліції ГУНП в Кіровоградській області.


2276Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: