Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/05/11/druzhini-kirovogradskih-viiskovopolonenih-zvernulis-do-poroshenka.htm
новини, 11 травня 2016

Дружини кіровоградських військовополонених звернулись до Порошенка (ВІДЕО)


Сьогодні, 11 травня, на базі офісу ГО "Громадська Варта" відбулась прес конференція дружин військовополонених бійців третього полку спеціального призначення. Сергій Глондар та Олександр Кореньков 16 лютого 2015 року потрапили у полон бойовиків ДНР на виїзді із Дебальцеве. Наразі чоловіки перебувають у полоні 451 день - повідомляє сайт "Громадська Варта".


Жінки бідкаються на відсутню підтримку влади в процесі переговорів щодо звільнення їх чоловіків з ворожого полону. Єдиним виходом достукатись до верхівки держави, дружини героїв бачать лише в звернені через ЗМІ. Раніше вони вже намагались домовитись про прийом у президента та безрезультатно.


«Шановний пане Президенте, користуючись нагодою, ми, дружини військовополонених, звертаємося до вас, щоб ви нас прийняли, щоб ви допомогли звільнити наших хлопців, кадрових військових, які незаконно утримуються в Донецьку, де саме, нам невідомо, але вони живі. Вони хочуть додому, вони чекають, коли про них згадають. Будь ласка, допоможіть нам, щоб наші сім’ї возз’єдналися. Хлопці зробили все, що від них залежало, вони без страху пішли туди, де мали бути, зважаючи на обов’язок громадянина, патріота, військовослужбовця, людини. Поверніть нам чоловіків, а дітям батьків», – сказали вони.






3391Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: