Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/04/22/u-kirovogradi-predstavili-proekt-armija-gidnosti-.htm
новини, 22 квітня 2016

У Кіровограді представили проект «Армія Гідності»


Сьогодні у Кіровоградському  прес-клубі відбулась презентація  проекту «Армія Гідності», який діє в рамках Громадсько-політичного руху «Справедливість» Костянтина Наливайченка.


Представляли його керівник Тарас Костанчук та координатор «Армії Гідності» на Кіровоградщині Микола Нікітін. За  словами керівника  проекту, "Армія Гідності" – це  організація  ветеранів АТО та волонтерів, котра  планує діяти у громадському  напрямку. Насамперед, мова йде  про допомогу солдатам на фронті та  в  тилу, правовий захист бійців, юридична допомога військовим та їх родинам. 


Тарас Костанчук зауважив, що одним з основних напрямків  діяльності  буде  вплив на  владу  щодо прийняття та виконання нею  обов’язків, боротьба з корупцією та контроль за владою. Зокрема,  представники руху будуть реагувати на  звернення громадян з приводу невиконання держслужбовцями своїх обов’язків та випадки  хабарництва. Так, «Армія Гідності»  була причетна  до  звільнення ряду чиновників на місцях в різних областях країни.  


У Кіровограді відкриється офіс організації за адресою  вул. Шевченка, 54, кім.14. Діятиме організація з 1 травня. Як запевнив присутніх кіровоградський координатор  руху  Микола Нікітін,  проект реагуватиме на  проблеми різного рівня, від районних до обласних.


Кожен  бажаючий  може  звернутись за  телефоном:  0(800)217677. Дзвінки на  гарячу  лінію безкоштовні. Або за  номером (094) 824-76-77.


3344Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: