Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/03/vandali-rozpisali-baneri-partii-ukrop-antisemitskimi-gaslami-foto-komentar-.htm
новини, 3 березня 2016

Вандали розписали банери партії «УКРОП» антисемітськими гаслами (ФОТО, КОМЕНТАР)


Вночі з 2-го на 3-тє березня біля торгового центру «Копілка» невідомі розписали рекламні банери політичної партії «Українського об’єднання патріотів «УКРОП». Зокрема, на банерах було написано слово – жиди.


Голова Кіровоградської обласної організації політичної партії «Українського об’єднання патріотів «УКРОП» Михайло Бєжан прокоментував цей випадок: «Наша політична сила налічує тисячі членів партії та прихильників. Переважно, це підприємці. Проте, в наших лавах є багато представників різних національностей. Всі ми рівні перед Богом, людьми і законом. Ми засуджуємо будь-які прояви расизму, антисемітизму чи ксенофобії. Ми живемо в цивілізованому світі, де однією з найвищих цінностей є повага до кожної людини, незалежно від її раси, національності, віросповідання чи громадянства. А дії вандалів ми пов’язуємо з тим, що після гарного результату на місцевих виборах, рейтинг нашої політичної сили, продовжує рости і, очевидно, комусь це не подобається».


1808Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: