Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/03/v-oleksandrii-govorili-pro-problemi-ditei-pereselentsiv.htm
новини, 3 березня 2016

В Олександрії говорили про проблеми дітей-переселенців


В Олександрійській центральній районній бібліотеці ім. Д. І. Чижевського відбувся круглий стіл «Актуальні проблеми переселених дітей у колективах: реалії та шляхи вирішення» за участю представників громадських організацій району, вчителів, психологів, бібліотекарів. Про це повідомляють Олександрійські Новини.


Під час заходу члени громадської організації «Творчість. Ініціатива. Енергія» розповіли про проведену роботу в рамках реалізації проекту «Територія «Supportlife» для дітей переселенців з Луганської і Донецької областей та досягнуті результати. Тренер проекту, спеціаліст центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Сперисенко Д. Б. озвучила актуальні психологічні проблеми переселених дітей у колективах. Про рівень правової грамотності дітей та підлітків, учасників проекту повідомив волонтер проекту, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Боровський В. А.


За результатами круглого столу були прийняті рекомендації, основними пунктами яких стали: продовження робіт, організованих в Новопразькій №1, Березівській, Головківській, Войнівській, Приютівській бібліотеках-філіях, завданням яких є проведення різноманітних культурних та психологічно-правових заходів, налагодження співпраці з соціальними службами та партнерськими організаціями, залучення волонтерів до організації активного дозвілля дітей та молоді.


1335Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: