Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/03/privatbank-zapustiv-natsionalnu-programu-pidtrimki-torgivli.htm
новини, 3 березня 2016

ПриватБанк запустив національну програму підтримки торгівлі



ПриватБанк запустив в Україні національну програму підтримки торгових і сервісних підприємств, що дозволить збільшити обсяги продажів товарів і послуг за допомогою технології «Миттєва розстрочка». Як повідомили в банку, у рамках програми інтегровано можливість продажу товарів у розстрочку в усі POS-термінали. При цьому в разі оформлення розстрочки продавець отримує на свій рахунок повну суму покупки відразу.


«Миттєвою розстрочкою можуть користуватися понад 13 млн клієнтів ПриватБанку. З досвіду наших партнерів, можливість оплати покупок частинами дозволяє збільшити товарообіг на 15% в перший же місяць після встановлення торгового термінала банку, – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Роман Негинський. – Покупець може миттєво оформити розстрочку в терміналі, а торговець відразу отримає на свій рахунок повну суму покупки».


Щоб організувати продаж товарів або послуг у кредит, торговій точці достатньо просто встановити POS-термінал ПриватБанку. Як зазначають у банку, увесь процес установки сервісу еквайрингу триває кілька робочих днів. При цьому еквайринг ПриватБанку також дає торговим точкам унікальну можливість повністю автоматизувати приймання та облік платежів і залучати клієнтів додатковими знижками або персональними акціями в рамках програми лояльності «Бонус Плюс».


ПриватБанк є лідером в Україні з розвитку мережі POS-терміналів. Сьогодні в українських торгових точках працює 119 тис. терміналів банку. У кожному другому магазині, де встановлено POS-термінал ПриватБанку, у разі оплати карткою можна отримати бонус (до 20% від вартості покупки).


Підключитися до еквайрингу ПриватБанку можна будь-яким зручним способом: на сайті банку, у «Приват24 для бізнесу» (меню «Послуги» > «Еквайринг» > «Заявка на підключення») або найближчому відділенні.


Щомісяця українці купують за допомогою програми «Миттєва розстрочка» товарів на суму понад 175 млн грн. Ця послуга дозволяє суму будь-якої покупки розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформлюється автоматично біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек.


1132Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: