Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/03/-zirka-provela-zajavku-svoih-futbolistiv-dlja-uchasti-v-vesnjanii-chastini-chempionatu.htm
новини, 3 березня 2016

«Зірка» провела заявку своїх футболістів для участі в весняній частині чемпіонату


Вчора зранку в Кіровоград прибули футболісти «Зірки», які перебували на тренувальному зборі в Туреччині. Про це повідомляється на офіційному сайті клубу.



Команда завершила третій збір, і зараз головний тренер Сергій Дмитрович Лавриненко надав футболістам декілька днів відпустки. А вже 6-го числа зранку футболісти вирушать на останній тренувальний збір до Нікополя. А за тиждень до гри з ПФК «Суми» команда повернеться в Кіровоград і буде готуватися безпосередньо до гри чемпіонату.



А вчора «Зірка» провела заявку своїх футболістів для участі в весняній частині чемпіонату. Були дозаявлені новачки, які підписали контракти з командою (Руслан Зубков та Роман Попов). Окрім того, ФК «Зірка» заявив декілька молодих вихованців Академії. Також в заявку внесені Євген Куцев та Олександр Маткобожик, які провели з командою всі три збори і готуються до чемпіонату з першою командою.


1244Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: