Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/01/-zirka-zavershila-programu-trenuvalnih-sparingiv-v-turechchini.htm
новини, 1 березня 2016

«Зірка» завершила програму тренувальних спарингів в Туреччині


«Зірка» завершила програму тренувальних спарингів в Туреччині матчем ще з однією командою Казахстану. В останньому поєдинку суперником кіровоградців був «Киран» з Шимкента.


Перевага «Зірки» почала вимальовуватися ще з перших секунд матчу. Стрілка секундоміра ще не зробила й першого оберту, як передачу Андрія Бацула мав замикати Роман Локтіонов, але не влучив у площину воріт. Ще через декілька хвилин бив Олексій Чичичков після пасу Ігоря Загальського (який повернувся після ушкодження в позаминулому матчі), але теж не влучно.


Але на 13-ій хвилині «Зірка» все-таки відкрила рахунок. Філігранний пас Загальського – і Роман Локтіонов вийшлов сам на сам з голкіпером «Кирана». Решта, як-то кажуть, було справою техніки. На початку останньої третини тайму знову зв’язка Загальський – Локтіонов організувала гол. Після подачі Ігоря серія рикошетів «довела» м’яч до голови Локтіонова, який не схибив – 2:0. Кіровоградці володіли тотальною перевагою в першому таймі. Варто зазначити, що ще до перерви відзначився Григорій Баранець, але його м’яч не зарахували турецькі арбітри, а небезпечний удар Артема Щедрого не приніс бажаного третього голу.


Заміни, що провів тренерський штаб в другому таймі, аж ніяк не вплинув на перебіг подій на полі – «Зірка» атакувала, «Киран» відбивався. Але до розгромного рахунок дійшов лише наприкінці зустрічі. Прострілом з правого флангу скористався Роман Попов, м’яч після удару якого і серії рикошетів влетів у сітку воріт. А ще через декілька хвилин чудову атаку завершив Олександр Акименко. Тут вже спрацювала «»стінка» Допілки з Мостовим. Капітан кіровоградців розпочав атаку, сам отримав м’яч і переадресував на Олександра Деребчинського, який по футбольну скинув м’яч під удар: Акименко не схибив.


Таким чином, програму тренувального збору в Туреччині майже завершено. Завтра команда зранку виконає пробіжку, зарядку, а вже після обіду відбуде до аеропорту Анталії, з якого вилетить в Україну.


«Киран» (Шимкент, Казахстан) – «Зірка» (Кіровоград) – 0:4 (0:2).


29 лютого 2016 року (понеділок). Початок о 15:30. Туреччина. Аланія. Поле готелю «Sendido Gold Island». +24 С. 50 глядачів. Міжнародний товариський матч.


Арбітр: Акин Хакан (Туреччина).


Асистенти арбітра: Сака Енгін (Туреччина), Курт Юсуф (Туреччина).


«Зірка»: 44. Паст Євген (41. Льопка Роман, 83), 8. Лупашко Владислав (24. Зубков Руслан, 46), 9. Щедрий Артем (5. Попов Роман, 60), 10. Допілка Олег к/к (20. Фатєєв Дмитро, 46; 23. Маткобожик Олександр, 63), 11. Бацула Андрій (19. Куцев Євген, 60), 18. Кучеренко Олександр (2. Каваців Ярема, 56), 21. Загальський Ігор (85. Керножицький Сергій, 65), 22. Баранець Григорій (50. Акименко Олександр, 46), 55. Ковальов Максим (10. Допілка Олег, 70; 15. Збунь Олексій, 83), 77. Чичиков Олексій (7. Мостовий Андрій, 46), 99. Локтіонов Роман (17. Деребчинський Олександр, 46). Головний тренер: Лавриненко Сергій.


Голи: 0:1, Локтіонов Роман (13); 0:2, Локтіонов Роман (30); 0:3, Попов Роман (72); 0:4, Акименко Олександр (79).


Попередження: Лупашко Владислав (40), Щедрий Артем (42), Попов Роман (80).


1408Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: