Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 жовтня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/10/25/l-luk-jantseva-bilshist-porushen-cherez-neznannja-zakonodavstva.htm
новини, 25 жовтня 2015

Л. Лук'янцева: більшість порушень через незнання законодавства

В основному, за словами Любові Лук'янцевої порушення відбуваються через незнання законодавства.

Певні складнощі виникають і через те, що за теперішнім Законом про місцеві вибори, на жаль, до закриття дільниць комісії не здобов'язані оголошувати дані про явку виборців. Є також і проблеми з бюлетенями: на деяких дільницях їх більше, ніж виборців, на деяких - менше. Так, вже на одну з дільниць довелось довозити додаткові бюлетені.

Повертаючись до проблем із оформленням результатів виборів, Любов Лук'янцева повідомила, що вже зараз з ДВК телефонують до ЦВК, питають, як заповнювати протоколи, адже недавно їх отримали, тим більше, що самі протоколи віддруковані незручно. Особливо є проблеми з результатами виборів за багатомандатними округами. Не було організовано належного навчання – тільки дляТВК.

Інформаційний медіа-марафон проходить в рамках проекту "Молодь обирає", який здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

1600Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: