Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 жовтня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/10/14/seminar-suspilnii-dialog-jak-mova-miru-.htm
новини, 14 жовтня 2015

Семінар «Суспільний діалог як мова миру»

Протягом двох днів у Кіровограді навчатимуть мові миру. Про це піде мова на дводенному семінарі, який триватиме 23 та 24 жовтня у тренінговому центрі №1 (вул Тимірязєва, 76).


Семінар проводиться в рамках партнерського проекту«Культурний центр: інтеграція ВПО в соціальне життя Кіровоградщини» і має на меті навчити учасників неконфліктній поведінці, навичкам ведення діалогу, здатності розрізняти факти і оціночні судження, а також пропаганду.


До участі у семінарі запрошуються редактори та журналісти місцевих ЗМІ, громадські активісти, внутрішньо переміщені особи.


Увага! Зголосившись на участь, заявник зобов’язується бути присутнім під час обох днів семінару.


Попередня реєстрація є обов’язковою. Для цього, надішліть, буд ласка, короткий інформаціийний лист та свої контактні дані на пошту [email protected] до 22.10.2015 року


Довідково: Проект Проект «Від руйнування до творення. Шляхи примирення в українському суспільстві» реалізується Інститутом з міжународного співробітництва німецької асоціації народных университетов (DVV International) та Інформаційно- дослідницьким центром «Інтеграція і розвиток» за підтримки Міністерства іноземних справ Німеччини.  Метою проекту є сприяння розвитку партнерства і співробітницької підходу в локальних спільнотах шляхом реалізації різноманітних культурних ініціатив, спрямованих на руйнування стереотипів, формування взаємоповаги і зміцнення довіри. Одним з партнерів проекту «Від руйнування до творення. Шляхи примирення в українському суспільстві» на Кіровоградщині є Новоукраїнська районна громадська організація «Турбота».


2238Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: