Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 жовтня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/10/08/v-golovanivskomu-raioni-cholovik-z-mislivskoi-rushnitsi-zastreliv-rodicha.htm
новини, 8 жовтня 2015

В Голованівському районі чоловік з мисливської рушниці застрелив родича

Правоохоронці з’ясовують обставини конфлікту, який закінчився вбивством. За попередніми даними, під час сварки в одному з сіл Голованівського району 76-річний місцевий житель здійснив постріл з мисливської рушниці у бік 27-річного родича. Від отриманих поранень потерпілий помер у лікарні, повідомляє прес-служба УМВС України в Кіровоградській області.

Повідомлення про подію надійшло до райвідділу міліції минулих вихідних. Мешканці населеного пункту розповіли, що з однієї з садиб почули крики людей і звук пострілу.

- На місці події працівники міліції з’ясували, що між двома родичами, які жили у різних будинках на території одного домоволодіння, сталася сварка. Чоловіки віддавна мали неприязні відносини. Цього разу конфлікт виник через те, що молодший з них виявив бажання жити у помешканні старшого. Оскільки пенсіонер був проти такого рішення, у розпалі сварки молодик кинув у нього скляною банкою. За словами дідуся, від постійних образ йому урвався терпець, і у відповідь на поведінку кривдника він зайшов до будинку, взяв рушницю та вистрелив у бік родича, - розповів начальник Голованівського РВ УМВС в області Олександр Головань.

Каретою швидкої, яку викликали місцеві жителі, потерпілого було доправлено до районної лікарні. Тієї ж ночі внаслідок отриманого вогнепального поранення грудної клітини він помер.

Зброю правоохоронці вилучили та направили на дослідження. Жодних документів не неї пенсіонер не мав та пояснив, що знайшов мисливську рушницю в нежилому будинку свого покійного родича.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу, триває. Чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

1185Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: