Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 жовтня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/10/08/na-kirovogradschini-zatrimali-zlovmisnika-jakii-vchiniv-nizku-kradizhok-ta-grabezhiv.htm
новини, 8 жовтня 2015

На Кіровоградщині затримали зловмисника, який вчинив низку крадіжок та грабежів

Ним виявився 35-річний раніше судимий олександрієць. Правоохоронці встановили причетність чоловіка до 7 кримінальних правопорушень. За скоєне йому загрожує до 8 років позбавлення волі.


У вересні до Олександрійського міського відділу міліції надійшло кілька повідомлень місцевих жителів про крадіжки та пограбування. Зловмисник викрадав побутову техніку, електроінструменти та мобільні телефони з домоволодінь потерпілих і зникав у невідомому напрямку. Його жертвами стали олександрійці, віком від 30 до 58 років.


Провівши всі необхідні розшукові заходи, оперативники затримали підозрюваного. Доведено причетність чоловіка до вчинення 4 крадіжок та 3 пограбувань. Місцевий житель раніше неодноразово був судимий за аналогічні злочини, - повідомив т.в.о. начальника Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Кодак. – Зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Викрадене чоловік продав, а кошти витратив на власні потреби.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 «Крадіжка» та частиною 3 статті 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.


1965Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: