Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 жовтня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/10/08/kirovogradskii-oblasti-militsioneri-vikrili-seriinogo-zlodija.htm
новини, 8 жовтня 2015

Кіровоградській області міліціонери викрили серійного злодія


Ним виявився 49-річний житель одного з населених пунктів Новгородківського району. Встановлено причетність зловмисника до викрадення в районному центрі 8 велосипедів, які власники залишали біля приміщень установ чи організацій. За вчинене особі загрожує до 5 років позбавлення волі.


- Аналізуючи обставини скоєних злочинів правоохоронці звернули увагу, що вчинені вони були у вівторок та п'ятницю. Відповідно оперативники розглядали версію, що зловмисник не місцевий, а приїздить до селища Новгородка рейсовими автобусами. У подальшому ця інформація знайшла підтвердження. Злодієм виявився житель одного з сіл, раніше неодноразово судимий за крадіжки. Діставшись до районного центру, чоловік прогулювався вулицями. Якщо бачив біля приміщення залишений без нагляду велосипед, забирав його. Після чого повертався на транспортному засобі додому, де змінював його зовнішній вигляд – ставив або знімав багажник, перефарбовував. У подальшому продавав чуже майно на базарі в іншому районі. У даний час правоохоронцями вилучено три викрадені велосипеди, - розповів т.в.о. начальника Новгородківського РВ УМВС в області Володимир Кучер.


За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту, або обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років.


1763Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: